Söndag

Min första vecka på Millegarne har varit bra. Det har varit ganska mkt att lära in, veta rutinerna osv.
Dagarna ser ut så här för mig... Upp kl. 07:00, fodra, mocka, sopa till 40hästar. Sen är det frukåst. Nu tar vi ut de hästar som inte ska ridas, sen är det dax att rida en massa fiiina hästar :)) sen är det lunch/middag kl. 13:30. Kl. 15:00 är det bara att fortsätta att rida fler finfina hästar, sen närmar de sig kväll, då kvälls fodrar vi hästarna, mockar, sopar... Sen e det kväll för oss med!

Har varit hos min farbror Hasse o Lotta hela denna helg. De har varit super mysigt! Igår var jag o Lotta till Karlskrona o Jolhandlade lite. Så nu e några julklappar avklarade. De har t.o.m. fått lite vinter här nere, men de e mest bara blötsnö xD
När jag o Lotta kom hem igen så hade Hasse gjort en 3rättes middag. Förrätt: en super go löksoppa. Helt underbart go! Varmrätt: öhm, ja nu vet jag inte vad den hete, men det var lamköttfärsch, o någon god röra till + finfin salad ;) Efterrätt: Kladdkaka med vaniljgalss o hallonsås :D <3
Sen var även morbror Per o hälsa på!
 

Ronneby

Nu har man packat allt som ska behövas vara med...förhoppningsvis ialla fall!
Det ska bli så himla kul att få komma ner o träffa släkten + att praktisera på Millegarne ska bli spännade :)

Mitt flyg går från Luleå kl: 15.45. känns ganska bra, är inte så närvös just nu. Blir kanske det när jag sätter mig på flyget sen ;o Blir andra gången jag flyger... är mest rädd för att inte kunna hitta sen på Arlanda, där jag ska byta flyg!Kommer att vara väldigt dåligt uppdaterad nu i 3veckor...

Hejdå Piteå och snön ;))

Packat...

Igår kväll var jag o Cajsa och såg, Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 1. Den var grymt bra!

Sen Idag så hade vi hoppning på morgonen. Fick hoppa Quincy, han var ganska fin.

När jag kom hem så har jag sett till att allt som ska med är tvättat, sen har jag packat, packat o åter packat ;o hoppas nu bara jag inte har glömmt någonting viktigt... Imorgon bär det av ner till Blekinge, Ronneby <3
Det ska bli grymt kul att komma ner till släktingarna, sen även till min praktik plats ska bli spännande!Nä, om man ska ta o sova nu... eller läsa "Genom dina ögon - Stephenie Meyer" sen imorgon så ska man se till så man inte glömmt någonting!
Am. Curly

Förra året vid den här tiden fick vi hem en Am, Curly hingst som var då 4½år och hade vuxit upp i en hage med stoet o hingsten tills de blev tvugna att dela på dem... SpringStar som denne unghinst heter, eller de andra hästarna har inte blivit skötta sen dom kom till dessa människor i grannbyn. Inga hovar har blivit omskötta eller någontingannat förutom att de har fått mat o vatten.

När Star kom till oss så var vi tvugna att "skuta" 2 sövpilar på honom för att ens kunna få på honom en grimma. Sen blev det en till för att kunna få in honom i transporten o sen hem till oss, in i en box. Sen var det bara för oss att börja leda honom i stallet. Efter en vecka så blev han kastrerad. Sen kunde vi börja arbeta och ta mer kontakt med honom utomhus... Idag är han en super mysig kille som alltid vill vara med. Men ägarna fick tillbaka honom igen i våras. Men nu har de bestämt sig att sälja av alla deras hästar, det är 4st. Alla ska hem till oss för att börja hantera dem. Det är 2st till som är uppväxta i hagen som Star och det är en 4åring och en 2åring.

Idag tog vi hem Star och ett sto som är lika gammal men från grunden lite hanterad. Det är nu ett halvårsen jag träffa Star, men han kände igen mig. När jag ropa så kom han travandes raka vägen fram till famnen min. vilken känsla man får i kroppen :') Och att lasta in dem var inga problem, de var raka vägen in. 
 

Idol - Luleå 2010

I fredags var jag och såg Idol i Luleå live. Det var en upplevelse o så grymt kul det var :D 
När det var reklam för dem hemma framför TV, fick vi se Geir, Alice, Sassa, Linda Varg o Daniel! Och så tränade vi på när vi skulle leva om o sånt.

Jey kan man då lugnt säga att han ägde lätt ut de andra Idolerna i fredags, F.A.N vad han var grym!

     

RSS 2.0