Dressrträning Dag 3

Idag red jag Korma och Shakira.
 
Korma var mycket finare idag då sadlen vi fick pröva på nu satt kanon. Mycket bättre än den förra vi pröva på. Nu kunde hon röra på sig untan att käna att det tar emot i ryggen.. Ja inte det lättaste att hita sadel till denna häst, men nu har vi nog hitta en sadel som passar. Men ska bli kul att följa Kormas utväckling i dressyr denna vinter :) Så himla fin häst det kommer bli bara vi hittar musklerna !! 
 
Shakria var riktigt fin idag efter gårdagen.. Mycket träning på hennes svaga vänster sida. 
 

Dressrträning Dag 2

Lördag:
 
Idag fick Copper och Shakira träning för Gunilla !!
 
Med Copper blev det att träna på kandaret, då det blir att tävla med det nästa säsong. Riktigt fin var han fårn början till slut av passet. Tränade på byten och fick till några riktigt fina. Sen var det bara att nöta på med övergångar och annat bra för att kuna plocka upp poängen. Men vilken fin hingst Coppermannen har blivit i dressyren, så himla kul att träna då man känner vad det har hänt framsteg för oss :)
 
Sen var det bara att byta häst till Shakira, riktigt fin var även hon, lite mer att jobba med då hon är väldigt svag i sin vänster sida. Men fick till henne riktigt mjuk och fin till slutet !! Det är så kul när man får träna andras hästar och som är egen uppfödning med !!
 

Dressyrträning Dag 1

Varit dressyrträningar ihelgen för Gunilla.
 
Fredag:
 
Idag fick Copper och Korma en genom körare för Gunilla.
Copper var super fin, blev mycket repetioner av övergångar och få till dom extra fina och mer nograna för att kunna plocka poäng senare på tävlingarna !! Riktigt lydig och fin har han blivit och stark i musklerna för samlingarna !! 
Korma var lite mer som ett månster, men tror nog det var för att hon inte kunde släppe efter då sadlen inte satt så bra.. Denna häst är inte den lättaste att hitta sadel till så vi hitta en annan sadel som nog skulle passa !! Det är inte lätt att hitta sadlar som sitter bra på hästen ibland, och det är ju de viktigaste så man inte får massa andra problem.. Nog för att barbacka är det bästa ;D Men man får ju inte tävla utan sadel... :/

SVAR !!

Frida                                                                                     IP: 213.112.35.150

Hej hej! 

Tar ni emot alla slags problemhästar och säljer dem vidare sen? :) tacksam för svar

 

___________________________________________________________________________

 

Hej Frida !!

 

Vi tar emot alla slags "problem" hästar som ägaren vill ha hjälp med, även så hjälper vi dem att sälja iväg dem om så önskas.

Besök hemsidan för kontakt uppgifter för mer info. 

http://www.thorells-morganranch.se/


Torsdag

En vanlig vecka har det varit..
 
Fast på torsdagen blev det att sitta stilla i 3½ timma för att göra en tatuering :) grymt nöjd blev jag. Helt sjukt vad dom är duktiga dom som håller på med tattoo.. ja :)
 
Photo: Elisas första tatto ska göras nu!
Skisen innan de blir nå 
Photo: Detta blev resultatet. Grymt snygg!!
dålig bild men resultatet av min fina Amanda som var min welsh ponny :) en ponny som jag lärde mej mycket med och var med om många roliga och mindre roliga upplevelser med !!

RSS 2.0