Tisdag

Igår blev det att ta de lugnt, städa lite i rummet och så har vi fixat nya gäst sängar i bagarstugan inför ridlägret så de rymms mer folk där :) För snart börjar ännu ett ridläger här på Thorell's MorganRanch. Kommer bli kul att få träna upp nya ryttare och deras hästar!
 
Idag har det varit super väder, eller det är super väder. Har ridit igenom en väldigt fin Coppermann, och tränade lite trick i stutet av passet. Snart kan han ligg inte långt ifrån har vi varit idag, bara få honom att våga lägga ner rumpan!!   
Nu blir det att fara och bada i sjön och sen börja packa ner det som behövs till sista veckan i Boden. Skönt att snart få hem hästarna och låta dem vila en vecka innan ridlägret då! 
Blir att köra gärnet nu sista veckan och hoppas på toppen väder och mycket folk! :) 

Veckan

Nu är man hemma i pite igen och kan uppdatera efter ännu en härlig arbets vecka, med lite bättre väder :D
Hästarna har skött sig super även denna vecka. Korma's debut arbetsvecka har varit super, vilken underbar häst man har. så cool 4åring hon är, tar allt nytt som att hon aldrig gjort någonting annat i sina dagar. Det enda som är jobbigt för henne är att stå stilla längre stunder :)
 
Blev en bildbomb från en tränings kväll med Korma o Shakira!!
 
I Lördags blev det en lång dag då det var en speciell dag på Farmen då det varit westerntävlingar hela dagen + parken då. Senare på kvällen blev det PDOL och åka massa karuceller med Olli, Cajsa, Alex o Emil !! härlig kväll blev det!
 
Idag har det varit att slöa sig lite, sen sätta ihop selen som Korma har fått och sen vänta in lite folk som ville åka med i vagnen!
 
 

Western Farm

BILDER
liten bildbomb från farmen denna arbetsvecka som varit väldigt bra :b

Hemma Igen

Nu är man hemma i pite ett litet tag till efter 4a dagar i Boden på Farmen. 
Duktiga hästar har det varit hela veckan som har fått jobba på hårt då jag har haft väldigt många kunder som har ridit. Kul att få träffa många nya ansiktens som gamla ;b
Men nu har dom tre lediga dagar innan arbete igen, får se om veckan som kommer blir lika intensiv då :)
Nu får ni lite smak prov på veckan med lite bilder :)
 
Nu blir det att umgås med lite folk :)

Bilder

En gymt härlig dag har det varit och är, även igår var det super väder.
Igår var Frida o hennes familj och tittade förbi, var ett bra tag sen man träffa de dom så det var trevligt. Var och badade en sväng med!
Idag har vi släppt Wibora och Euphoria på lite gräs, lycklig Wibora blev det. Så här får ni lite bilder på våran lilla fina flicka !!
 
 
 
Sen så blev det att köra Korma lite på stora ridplan, vilket gick väldigt bra, Kormas första riktiga genom körare i vagn. Har bara kört henne i skogen och byggt upp självsäkerheten. Men nu börjar utbildningen på henne! Så otroligt rolig häst att jobba med så himla fin! Hon är bara 4år ännu :)
Såg även denna knäppa gammel katt som la sig med sitt barnbarn som fick kattungar för drygt 2veckor sen, väntar själv kattungar vilken dag som helst!! 
Busan sen inte allt för lycklig ut att mormor ska ligga i kattlådan.. ;)
Ska ikväll äntligen fara och skaffa mej ett nytt objektiv då mitt andra bättre gick sönder. Så snart kommer bilderna bli i lite bättre kvalité :D

Justin Korma

Blev lite bilder på finaste korma idag som jag förövrigt har börjat att sätta igång igen då hon inte ville ploppa ut nå föl till oss.. gick skendräktig och lurade oss :/ men har hunnit att köra henne tre gånger, säger bara. vilken fin häst hon är <3 inte körd på ett halv år och det var bara att spännaför henne och fara ut och köra den coola hästen!!
Idag red jag henne, och så här fin är hon, man blir ju helt kär i sin egna häst <3

Farmen

Har nu hunnit med två veckor på farmen som har varit väldigt bra. Första dagarna var lite kaos med showerna innan man kommit in med allt och få de till att funka. Sen andra veckan gick det bättre och nu så flyter allt på bra.. Anders fick hoppa in då ena av showarna brötfoten under ett stundt!
Turridningarna har gått väldigt bra och hästarna sköter sig super bra. Man har fått ha lite möhipper o svensexor.
Det har varit häftig publik i torsdags då alla var med otroligt bra och häftigt var det då man i slutet fick klappa häder i farten från publiken ;D man blir så taggad !!
Nu är det 3veckor kvar..!

Fölning

Lördag den 30/6 föddes våran Thorell's Euphoria, e:Lyckänge Copper Coin u: Wibora ox.
En brun ganska stor fin flicka som nog kommer att få bli kvar på thorell's gård :)

RSS 2.0