Hoppträning

Var på hoppträning igår med Jolene i regnvädret, fast det var ju lite uppehåll då vi hoppa. Gick superbra och en väldigt rolig övning var det!!!!!!! Jolene var så duktig tjej. Tidigare under dagen var jag och Glenn ut på en tur i skogen och bada lite med hästarna. Lite brun har man börja bli n u då solen äntligen är framme och värmer. 
Idag blir det att åka med lite hästar till Farmen då jag börjar träningen för showerna. Längtar tills de öppnar nu :D så alla vet nu så hoppnar äventyret på farmen den 4Juli - 4 augusti, så nu är det bara att komma och vara cowboy för en dag ;)
 
Sen så har en av våra katter fått 3 kattungar inatt, tre pojkar två svartvit fläckiga och en röd :)
 
 

Dressyrtävling

Något trött o sliten.. men Jag, Minna och Glenn for ut på en mysig tur i skogen med fina hästar. Sen blev det bara att ta en pn innan man skulle iväg och tävla Copper, som för övrigt var helt otroligt fin idag på banan, Han har aldrig gått så fint med mej på en dressyrbana :D Kändes helt otroligt bra så man glömde tacka försig till domaren på slutet xD ja inte helt lätt då man har lunginflamation och feber och ska tävla och prestera.. Men ja, finaste hästen idag och slog rekord i procenten med, 65.16% fick vi och blev 6 av 19 startande.
 
 

Dressyrträning Dag 3

Söndag:
Haft mycket att göra, så har inte hunnit med att blogga.. Lite uppdatering nu då!
Red Copper i söndags för Gunilla, vilket gick super. Så roligt att rida honom när man känner vilka stora framsteg vi har tagit oss. Red igonm LA:3 några gånger och varje gång så blev de bara bättre o bättre. Hoppas nu han e lika fin på söndag, men de tror jag, bara jag sköter mig så blir han hur fins som hälst :) Red sen en fin Shakira för Gunilla. Har varit en intensiv och rolig dressyr helg med 6pass.
Sen följde Alva och Olivia med mej hem för att jag skulle få lite hjälp att göra iordning för kommande ridläger. Skulle börja dyka upp några redan denna kväll.
Hann även med en tur med hästarna innan de började komma folk. Sen så hann klockan springa sin väg och jag in såg att jag hade missat en utbildning som jag skulle på, eller skulle komma sent.. ;o inte okej

Dressyrträning Dag 2 *3

Idag blev det att stiga upp tidigt, blev inte så mkt med sömn denna natt då hostan tar dö på mej.. blä vad det inte är kul med hosta..
Hade fullt upp på förmiddagen med dressyrpass. Började med fina Farez som vi tränade på lite piruetter för min egna skull så jag kan börja Copper sen när jag fått in de i kroppen. Farez är ju bästa försökskaninen man kan ha. Gör man rätt så kan han allt och gör det rätt. Fina killen.
Sen blev det dirre byta till Jolene som vi tränade lite LA mönster med, vilket gick väldigt bra, så bli kanske att starta i LA till hösten med henne då??
Sen blev det att byta till tredje hästen som var Shakira, hon var super fin och fick jobba på riktigt bra idag.
Tre fina hästar har jag ridit på idag, en lite trött Elisa..
Hem och roa lite grabbar som fick fara ut på en tur ut i skogen på busiga hästar. heheh
Farez o Kristoffer, Peter o Prästen, Pontus o Star efter ridturen :)

Dressyrträning Dag 1

Fredag:
En Rebeckabus har varit på besök idag, så blev en mysig tur med fina hästar, sen bara haft trevligt + så dök de upp två till busiga flickor, Alva och Cajsa. Måste passa på nu att få se lilla Cajsa som ska fara och ha roligt i USA snart.. inte är man avis inte, näjdå inte det..
Sen blev det att fara på dressyrträning för Gunilla med Copper, vilket gick superduper bra idag, så himla fin Copper börjar att bli. När han är så här fin så vill man ju inte sluta rida ;D
Sen blev det att ro om Gunilla lite då hon skulle sova hos oss. + så dök Pontus, Kristoffer och Peter upp som är uppe i Lule och pite för att lira lite. Så då fick dom sova över här på ranchen!

Hoppträning

Var hoppträning igår kväll också, blev att ta Farez även denna gång.
Dagens träning var kombinationer = min skräck..
Men ja jag litar allt på mina hästar och vet att dom gör allt för mej, så vi klara det även denna gång utan problem. Känns att vi har hoppat mycket kominationer nu så börjar bli säkrare på den och inte få lika mycket hjärtklappningar ;) hehehe
ser ut som att Farez ha jättelite svans på bilden xD

Skolavslutning

Var på Oskar's skolavslutning igår, han går ju ut nian nu ;o) att han har hunnit med att bli så stor kille. Nu har han bara trå år kvar av skoltiden om han då inte ska gå högskola sen då!

Film!

Har jobbar förmiddagen, sen blev det att fara till staden för att hjälpa Oskar att hitta lite examenskläder. Han kommer bli så stilig imorgon nu då han blir stor kille och går ut 9:an... guh vad tiden går fort framåt nu, de e ju nästen läskigt!!
Aja, blev ett par byxor te mej iaf :)
Hem och så blev det att följa med några människor som så stort skull bada, men fega var dom, bara jag som tog mej i. Så nu har man gjort bort årets första dop då! Troda att det skulle vara kallare än vad det var, blev lite häpen,  älskar ju att bada, så snart kan man göra det då :D
De var lite läbbigt då man sjönk igenom sanden, trode där ett tag då jag sjönk ner till knäna med bägge bennen och föll framlänges och tog emot mej med armarna som sjönk ner.. de var inte så kul men klara mej från att försvinna ner i sanden...
Hem och tahand om lite elver, ett gäng ville ut med vagnen så då fick Copper dra vagn idag med, härligt var det att få busa av sig lite!
En film från förra hoppträningen med Farezpojken :D

Betesutsläpp

Igår släppte vi äntligen ut hästarna på bete så dom slipper den leriga hagen hemma efter allt regnande.. men inte har de då tänkt att bli någon sommar inte, bara massa nederbörd ska de vara så allt e blött o jävligt!!
glda hästar som får äta sig tjoka ;)
Idag har man haft massa lektioner typ hela dagen och kört en mysig tur med Copper ut i skogen och busat. Badat lite med vagnen iallt vatten. Grymt härligt var det! Har även varit och skott en häst, hem och rida ut med Alva bus på Jolene som är fri från sitt lymfangit ben som inte var värre än att hon hade fått en bränn skada av täcket då hon satt fast med bakbenet. nu är svulnaden helt borta och såret börja bli fint igen :) skönt att de inte var någon hovböld som jag var rädd att hon fått!
Har även ridit igenom på fina Romero idag, nog har han utväcklats nu, fått mer steg igen och musklat på sej!
Nu håller jag på att fixa ihop en film från förra veckans hoppträning med Farez :)

Dressyrträning

Har haft dressyrträning, fredag lördag med Copper.
I fredags var han lite jobbig men de gick ändå ganksa bra. Men dagen efter på lördagen så var han helt underbart fin, han har aldrig varit så fin tror jag ... riktigt bra pass var det, och roligt att sitta och rida på en fin häst!! Och så fick jag höra fina, stärkande ord av sin tränare som gör en väldigt glad :) Alltid kul att få beröm för ens arbete!!
Lördag kvällen blev väldigt trevlig med.
Tyvärr så vakna man och såg att det regnar ännu mera, det som just börja torka upp igen.. aja ska bygga sommar hagar snart och släppa hästarna där så dom slipper leran!!!!!!

Hoppträning

Har inte haft tid att blogga nu på några dagar.
Igår blev det att köra Copper två par på deras bal, glänsar hästen skötte sig bra!
Sen blev det att fara till älvsbyn och fira en bliven 20åring, en bra kväll blev det!
Idag har det varit ganska lugnt för mej då jag hostar upp lungorna ur mej... men har fixat hovar + så var det hopp träning på kvällen med då :D
Blev att hoppa Farez idag då Jolene mest troligt har fått en hovböld! Inte kul, få hoppas hon ser bättre ut i morgon efter behandlingen. Min fina flicka.
Farez gick super idag även Alva och Kitty skötte sig och Anders o Copper med. Rolig hoppträning var de idag, som flöt på bra!
nu blire att sova en jobbig natt, med hostan...

Tacata

Gårdagen blev de att träna lite på tandemridningen, gick väldigt bra, blir bara bättre o bättre! Måste bara komma på nå typ av mönster som kan bli bra med det här!! Har haft hjälp av Wiolma hela dagen idag, så passa på att ryma till luletown med Cajsa och shoppa lite.
Blev ett par skor som var målet + en fest tröja och nå härliga sommar tröjor och shorts! även fixat 20års present till Idis :) He sen och ha lektion och sen blev det att umgås med bror och så kom de lite folk, en trevlig kväll blev det!
få bli en bild på Coppermannen från dressyrtävlingen förra söndagen!
Idag har det blivit lite mer träning med tandem och så fick jag Alva att ta lite bilder på oss! Gick bra idag med, bättre och bättre blir det! Sen fick jag fin främat från lule och så blev de lite "barnridning" då Angelica, Elin och Tilde ville rida + cusinerna och syskonbarnen, Agnes, Hannes, Leona och Mathilda! Sen kom finaste Elin och då blev de en busig/ mysig tur i skogen!
Ja, nu blir de crusing i ä-byn med bror och några till!

RSS 2.0