Onsdag

Blev att träna programen idag inför helgen då..
Copper Var väldigt fin i båda programen, LA och MSV.. Sen så tränade vi lite på galoppirruett, snacka om fin häst man har <3 
Jolene kändes mycket finare och mjukare idag. Fortsatte där vi sluta igår så jag fick igenom henne riktigt ordentligt.. Blev tillslut en väldigt mjuk och fin häst så då tränade vi igenom programet.. Fina hästar !!
 
 
Ledarstoet, Wibora och resterande 12 hästar i bakgrunden :)

Regn

Vakna av att det spöregna ute och då mena jag SPÖ regna.. blä vilket trist väder, hästarna har fått vila eller, jag har inte idas rida igenom dem i detta väder, blev lite bättre till kvällen men då var det ridlektioner !!
 
Har startat upp vecko lektionerna nu, och haft 3nya elever idag, kommer bli kul att få jobba med dem, duktiga flickor var det :) trotts det trista vädret !!
 
Idag har man varit duktig och städat lite i huset och ränsat i gaderoben från gamla kläder och gjort fin då man inte velat göra så mycket utomhus !!
 
Men nu blir det att se film och göra kväll, hoppas på bättre väder i morgon !!
 
 
Sökte fram lite gamla bilder på Korma och fixade ihop bilderna.. Kul att ha fått följa hennes utveckling från början, hitta ingen bra bild då hon var super liten.. Men se så fin hon är våran Korma :D 
Hon är ett år på den övre bilder, 2009 och så upp till 4år då som hon är nu :)
vände på bilder då hon var 2år sockan på fel ben ;b

Jubileumsritt målgång

Idag har man spenderat ännu en dag i Boden..
Var målgången för Jubileumsritten idag så blev att rida den sista sträckan in till ridhuset.
Blev att visa lite frihetsdressyr med Farez som var super fin idag, sen var det in med Jolene och Farez i tandemridningen och så slutligen in och visa lite western och linedance då :)
Har varit en supertrevlig dag.. men nu ska jag nog inte behöva färdas så mycket.. eller ja det är nu bara massa dressyrtävlingar hela September men.. :)
 

Diplom

Blev att stifa upp tidigt idag då Korma skulle på 4års Diplom, vilket hon blev också med väldigt bra kretik.. tyvärr var hon lite spänd i sin trav så hon visade inte fram den nog mycket. Men hon fick sig en 9 på skritten iaf.. hela poängen var 98897 = 41p och ett Diplom till Korma :)
 
 

Jubileumsritt

Idag blev man med på radio och tv :) 
Har ridit nästan 3 mil idag tillsammans med Mathilda, en härlig tur där det blev att stanna av vid en mack för att slå på en sko som satt löst.. sen var det bara att fortsätta resan till målet !!
 
Svenska Ridsportförbundet fyller 100 år och det firas genom en ordentlig långritt från Skåne till Boden, 200 mil på 100 dagar genom Sverige.
 
 
Det tog ganska precis 4 timmar för oss att ta oss från Blåsmark till Finnbäcken !!
Har nog en mör häst imorgon, ;)

Storforsen

I Lördags blev det att fara till Storforsen med Alexander, Sandra och Ante och över natta i en husvagn, klätra lite bland stora stenar och bada lite :) Blev en våldigt trevlig kväll med lite grillning och kräftor med !! 
Var ett tag sen man var på storforsen senast, vackert ställe är det !!
 

Ridläger Dag 5

Fredag:
Idag blev det avslutning på ridlägret som blev att tjejerna fick göra en liten tävling mot varnandra i en mix gren by Elisa :) Det gick super för alla och man såg deras framsteg efter denna vecka!!
 
Nu är Sommarens läger slut och får se framemot höst och vinter läger som jag nog kommer att försöka anordna senare så håll utkik på hemsidan :)
 
Blev att fara till Luleå senare för att jobba då det var hemma match för luleå hockey i Europen Trophy...
 

Ridläger Dag 4

I torsdags fick eleverna rida dressyr på fm och senare på eftermiddagen blev det lastträning och sen på em fick dom träna igenom mönstret som blev en blandning mellan hopp, dressyr och western.. De ska som visa för sina föräldrar sen på fredagen som avslutning som en liten tävling !!


Ridläger Dag 3

Idag blev det hoppning på förmiddagen, de fick hoppa en bana och jobba fick en del göra mer eller mindre :)  efter lunchen vid halv 2 - 2 så blev det en tur ut med hela gänget och jag.. en del fick åka vagn å resten rida häst.. 
 
 
Blev att knyta upp hästarna och även bada med dem och mysa på ute i skogen..
 
 
Tog hem Wibora och Euphoria sen från betet, för att fixa hovarna och så ta lite bildern på Ufo :)
 
 
Även Wibora fick busa lite idag :)
 
 
Red igenom Copper i Kandaret idag med, riktigt fin kändes han :) taggar till nästa tävling nu som blir i September !!
 

Ridläger Dag 2

Dag 2 på ridlägret blev det att träna dressyr på förmiddagen för alla, vilket gick bra för dom... Blev sen markarbete på efter middagen där det också gick bra för alla och ett bra pass för hästarna !! 
 
Senare blev det att åka med Alex till Norrfjärden till några han kände och så följde även olivia med dit.. där så kasta vi boll och grejjor och klättra runt på saker !!

Ridläger Dag 1

Idag har första dagen på sommarens andra ridläger börjat, kommer bli en rolig vecka med fina tjejer :) Har redan hunnit med 5kamp och köra skottkärra med en vatten hink i, runt en bana....
 
Blev även att ta en körtur med Copper då Alex och Oskar kom.. en härlig tur då man kunde åka med då Olivia körde ;b
 
Copper fick även fixa till underlaget på ridbanan :)
 
 

Dressyrtävling

Var igår på Dressyrtävling med Jolene och Copper !! bägge två har skött sig super hela dagen..
 
Började med Jolene på morgonen, hann inte rida fram henne nå länge då det blev att vira runt boden innan vi kom till klubben.. Men hon kändes fin från start, och hon var superfin inne på banan med :D 
Fick 60,66% med henne och hamnade på en 5plats!
 
 
Sen var det LA:3 med Copper vilket gick super hela vägen tills sista galoppmomentet där jag kom av mej och kom i orytm i serpentinerna.. men fick ändå 62,58% så är mycket nöjd! hamnade på en 6plats
 
 
I MSV C:1 kändes Copper super fin hela vägen och var väldigt avslappnad och med. Det var våran debut och fick 62,34% så behöver bara klara en till MSV C nu så har jag kvalat in till MSV B :) blev på en 9:de plats.
 
 
En väldigt lyckad dag blev det..
 
Sen var det bara vidare till Farmen för att jobba hela natten på avslutnings fest kvällen !!
 

Inkörning

Igår blev det mycket att göra igen..
 
Först så blev det att hoppa en fin Romero åt Veronica då hon ville se om hoppsadeln satt bra på honom, vilket den gjorde då. Riktigt fin har han börjat att bli nu, kul :)
 
Sen reda jag igenom Jolene i dressyren, och hon kändes riktigt fin, taggar nu inför tävlingen imorgon :)
Efter det så kom Mona med Shakira, så det blev att fixa hovarna på Shakira då. sen red Mona lektion.. Himla fin häst är det !! Tur man nu ska behålla våran Euphoria som är helsyster till Shakira !!
 
Blev sen att sätta för Jolene i vagnen idag, vilket gick superbra.. ååh vad man längtat efter att få köra denna häst. Men nu är det inte långt borta, ska bara göra henne trygg att dra den :)
 
 
Red igenom MSV C:1 programet ordentligt igår med Copper som kändes väldigt bra, bara jag nu kommer ihåg programet nu också.. 
Imorgon blir det att starta 3 klasser, LB:2 med Jolene, LA:3 och MSV C:1 med Copper :)
 

Onsdag

Idag har jag hunnit med mycket, fasst man sov bort halva dagen...
 
Jag och Cajsa for från deras stuga i Rosvik vid 12, in till staden för att hjälpa mamma med mobil köp.. hem och ta hem Copper från betets hagen och fixa hans fötter med nya skor och sen rida honom. Sen kom Alva bus med sin Kitty, så då blev det en lite längre härlig tur ut med henne på Bebbelino, som förövrigt tyckte det var lebbigt att gå ner i vatten så fick krongla ner honom och väl i vattnet så ville han inte upp igen..
 
Tillbaka till stallet och slå på nya skor på Kitty's fötter.. 
 
Sen blev det att ta hem Jolene och Zafrina för att fixa Zafrinas hovar..
 
 Blev att rida igenom LB:2 med Jolene, kändes riktigt fin efter att ridit igenom henne.. tagga tävlingen nu på lördag då !! Efter Dressyrpasset så bytte jag utrustning på henne med en sele.. Sen så fick hon kliva in framför vagnen.. mamma och pappa höll på varsin sida i skacklarna så dom inte satt fast, sen gick vi. Först gick jag framför Jolene och det gick överförväntat väldigt bra så då tog jag tömarna och gick bakom henne som åxå gick super.. nöta på detta nu några gånger så har jag ännu en till fin körhäst : vad jag längtat efter att få Jolene inkörd, men har bara varit för feg för att göra det.. allt för arbete jag jag ju redan gjort och sånt !! Men nu så ska hob snart dra vagnen med :D
 
 
 
Nu blir det att ta de lugnt resten av kvällen !!

Tisdag

Idag fyller finaste Cajsa hela 20år vilket man då har firat !!

Blev en reva tunt staden med henne innan man skulle till Lule town,, Blev då ett par skor rikare + så gjorde jag ett nytt hål i örat med och lite annat smått o gått blev det!! köpte lite presenter till en anna som blir 20år snart !!

Blev sen att fara till luleå på ett möte om kommande säsong för Luleå hockey som snart är igång igen :D längtar  grymt mkt !! Blev även att göra lite andra ärenden där med + äta middag innan hemfärden, tillbaka till Cajsa bus...

Blev att äta massa go saker och prata, sen basta och ha det härligt .. så nu vet man aldrig vad som kommer att hända för oss rästen av kvällen :)


Måndag

Nu är ännu en dag snart slut ska bara iväg och umgås med finaste Cajsa som blir 20år imorgon så ikv blir det att mysa i bastun och ha trevligt !!
 
Idag har jag varit ut på lite ärenden för att fixa presenter och lite annat, sen hem och invänta Rebecka.. Blev sen en tur ut i skogen på hästarna med Becka och Alex... Det gick ju bra :)
 
Ja, sen så blir det ju tävling till helgen så ska plugga in MSV C:1, får se hur det slutar med det :)
 

Sista veckan på WF

Nu är denna sommaren slut på Western Farm, har varit en rolig händelse fulla veckor med massa bus!
Sista dagen bjöd jag på en Linedance som var min utmaning från Sheriffen. mixtra ihop några steg till hästen dagen före, på morgonen så lärde jag in stegen till Anders och Oskar med och så blev det väldigt bra ändå i slut ändan. bättre än va jag trodde det skulle bli utav det:)
 
 
Lördag morgon blev det en liten ridtur med alla anstälda som ville vilket blev 11 ryttare och 9 hästar :)
 
 
I söndags blev det avslutning för all persional där det blev en duell i paintbull fast med pilar, där mitt lag vann :b och sen blev det att tacka för sig och få höra några fina avskeds ord från sheriffen !! 
Avslutade sen kvällen med lite voliboll matcher :) Och mycket skratt !!

RSS 2.0