Dressyrträning

I går var det dressyrtäning för Micke!
 
Var inte helt lätt att ta sig från gården då det har varit ishalka och så kommit en massa snö på det och våran bästa dragbil var utlånad! Men fick ut transporten från gården med traktorn och så kunde vi lasta hästarna och börja rulla försiktigt till ridhuset! Blev lite sena..
 
Red Stirling och det gick riktigt bra han var fin + så fick han sig en tvätt i fredags så han glänste fint också på träningen! 
 
 
Adde red Spider, han blev klippt i fredags så han var lite på tårna idag med Adde. Men det gick bra ändå för dem med, Adde börjar få en fin sitts och dom passar så bra tillsammans!
 
 
Nu säger jag God Jul till er alla så länge! Imorgon åker jag ner till uppsalla och firar julen där med Addes familj och släkt! 
 
 
 

Sweden International Horse Show

Här kommer film från helgen i Stockholm när jag och Jolene uppträde på Friends Arena!
 
 

Dressyrträning Dag 3

Även idag har det varit dressyrtäningar för mig och Adde!
 
Adde fick ett tidigt pass idag för bästa Gunilla med Spider!
Idag hittade dom galoppen riktigt bra, inget springa ifrån utan lugna fattningar och avslappnad galopp. Grabbarna har börjat hitta varandra riktigt bra nu och ser så trevligt ut när Adde rider! Så kul att se när det går framåt varje gång och att dom trivs att jobba ihop!
 
 
Sedan var det min och Stirling's tur att träna för Paulo!
Det gick riktigt bra för oss idag, fasst allt är så nytt och man inte hajar vad man ska göra på en gång så får man alltid igenom arbetet till slut när man hajjar vad man ska göra och får till känslan med allt! Stirling var riktigt mjuk och sammarbetsvillig så länge jag gjorde rätt! Denna häst kan röra på sig! 
Min fina häst så glad att han blev min till slut!
 
 
Senare mot kvällen blev det att hålla lektion, nu blir det är göra kväll för nya äventyr med hästarna imorgon kväll!
 

Dressyrträning Dag 2

Idag var det träning för Gunilla på förmiddagen!
 
Jolene fick jobba ett pass idag och hon var riktigt fin. Vi tränade på galoppskänkelvikningar och hon flöt på väldigt fint och lydigt. Även så nosar vi på hennes piuretter i galopp, mest för att få bakbenen under sig och sedan så kanske dom sitter! Väldigt nöjd med Jolene's pass idag, fina lilla hästen!
 
 
Sedan var det Adde's och Spider's tur och dom börjar hita varandra riktigt bra nu. Spider litar mer på Adde nu och det ser riktigt trevligt ut, fast Adde är en väldigt lång ryttare så går det ändå väldigt bra! 
 
 
Sedan var det hem till stallet igen , äta lite mat och sedan göra iordning nästa häst som blev Stirling. Denna gång blev det att åka till Piteå Ridklubb för att träna för Paulo Bastos! Blev ett rktigt bra och lärorikt pass för mig och Stirling, nya knep att jobba med och en riktigt fina häst i dagen tränings pass! 
 
 
Min finfina kille!
 
Blev en lång dag med massa häst även denna dag!
 
 

Dressyrträning Dag 1

I helgen har jag dressyrträning för Gunilla och Paulo, så det blir hård träning för mig och hästarna!
 
Idag var det träning för Gunilla och det blev Stirling och Spider som fick varsitt träningspass!
 
Spider var riktigt fin i slutet, men han tyckte det var lite svårt att hålla reda på fyra ben när vi tränade skänkelvikning på volt! Kordninationen var inte helt lätt med alla benen! Han fick till det sedan tillslut och jobbade på riktigt bra!
 
Stirling blev också riktigt fin under passet och börjar bli fin i sina skänkelvikningar! Ska rida Stirling för Paulo lördag och söndag, ska bli intressant!
 
Adde ska rida Spider lördag och söndag för Gunilla! 
 

Sista dagen (söndag)

Idag var sista dagen här på Friends Arena! Jolene har fått skriva en heldel autografer idag! 
 
 
Paddockprogramet idag gick riktigt bra för mig och Jolene! Trots lite stel tjej som stått på box många timmar och ingen framridning så var hon lydig och fin häst och gjorde sitt bästa!
 
Blev sedan att titta på stjärnornas hoppning, var riktigt kul och man skratta så kinderna gjorde ont.. Ojoj vad kul det var att se på! 
 
Sista Julparaden idag gick super för alla! Har haft en riktigt bra vecka med alla trevliga nya hästfolk vi har träffat på. Har varit jätte härliga människor över allt! Vilken upplevelse man har fått göra, kommer leva länge på denna resa jag och Jolene har fått göra! Tack alla för en härligt helg! 
 
 
 

RSS 2.0