Dressyrtävling

Igår var man till Råneå och tävla dressyr med Copper och Jolene. 
Två duktiga hästar.. LB:1 med Jolene gick bra, men hon var lite spänd då det var innomhus tävling och hon inte sett så mycket vita stacket inne.. men när hon väl fick startsignalen så skötte hon sig bra :) Duktiga flickan !!
 
 
Sen var det LA:2 med Copper som jag lite snabbt träna in efter vägen till Råneå ;) Men jag kunde programet och Copper var väldigt fin i vissa moment, lite på men kändes ändå väldigt fin.. superfina mellan trav gjorde han och fick 8:or på dem :D 
Blev en Andraplats för oss !!
 
Efter tävlingen var det bara att byta om till jobbar kläder för att fara till Luleå och jobba i Coop Arena då det var hemma match premiär igår :D En intensiv men härlig jobbar dag, trött blev man efteråt och ont i fötter o knän efter allt spring.. men en härlig match med då luleå vann över skeåarna :D
 
 

Onsdag

Jobbat hela dagen, hem och byta till ridkläder då det blev att fara och rida ett varmblod. 
Var andra gången ja red honom idag och ett bra pass blev det, fin häst :)
 
Hem igen då Elin var på besök så först lite barn ridning med alla små barnen, Jolene fick vara barnridningshäst :) Sen for vi ut på en härligtur med Wibora och Jolene..
 
Nu blir det sängen och jobba mer imorgon :))
 
Jolene i sitt nya träns !!

 
 
 

Måndag

Har fått vara "ledig" ida<g, skönt att hinna med att göra lite saker på gården som behövs göras.. Så har städat upp lite på gården idag, ridit ut på en superfin Korma och sen blev de lite barnridning då det är typ ett dagis hemma nu ;) Kusiner och syskonbarn har vi på besök hela dagen !!
 

Syskonbarn, Leona och Rune
Leona och Rasmus
Kusin, Hannes !! Syskonbarn Mathilda på Farez
Kusin Agnes och Korma
 
Sen kom kvälls eleverna som ville rida barbacka och ut i skogen så en av turerna fick lilla Zafrina följa med på sin första tur ut i skogen och andra gången jag rider på henne !! jätteduktig tjej var det :)
Sen var jag och pappa och kolla på nya vagnen till Korma, som var väldigt snygg ;D
 
Thorell's Zafrina (Till Salu !!) :)
 

Dressyrtävling

Lördag:
Blev att fara till luleå för att tävla lite dressyr med Copper. 
Startade i LA:3 och MSV C:1 !!
 
Copper kändes super fin i framridningen till LA:3, var super fin och lydig innen på banan med.. fick 63,23% och blev en tredjeplats för oss.. Red inte fram honom så länge till MSV, han kändes lite trött innen på banan då det var väldigt varmt idag. Men väldigt fin var han ändå och gjorde sitt bästa.. Slutade med 62,13% och även där en tredjeplats + kvalat till MSV B :D 
Så  nu till våren blir det att starta i det !!
 
 
Blev en liten bildbomb på Copper pojken från helgens tävling nu !!
 
Söndag:
 
Efter att kommit hem från tävlingen så blev det att ha en myskväll och äta middag med fina Elin, Alexander, Lille & Store bror, Oskar och så mamma och pappa.. senare blev det bara att ha trevlig rästen av kvällen !!
 
Nu ska jag, mamma och Ante ner till Umeå och hämta några saker Ante har där som ska upp !!

Dressyrtävling

Ihelgen har det varit fullt upp med Dressyrtävling, på två dagar har jag startar i 5 klasser med två hästar.. Jolene och Copper !!
På lördagen var det LB:2 med Jolene, vilket gick väldigt bra, tyckte jag iaf.. hon har utväcklats väldigt mycket denna sommar. Fina tösen :)
I dag gick hon ännu bättre, var mer avspänd och fina övergångar och lydighet !! 
Blev vinnst med laget som jag och Jolene var med i :)
 
 
På lördagen med Copper var en super dag för honom, har startade i LA:4 där han kändes super fin lydig och fin häst var han i hela prugramet, små missar då så klart som man gör !! Sen i Msv C:1 var han ännu finare lite över lydig men hade en bra känsla. 
I dag i Msv C:1 var han super fin lydig och med, dock kom jag av mej och fundera lite mycket så blev några missar då Copper och jag missförstod varanndra. Men är väldigt nöjd med helgen, inga placeringar men de bry jag mej inte så mkt om.. min första tävlings säsong är detta så håller på att träna upp mej :)
 


 
Blev en tur i skogen med en väldigt busig Korma efter all tävlande tillsamans med Karin.. Men nu blir det film och sova, ja tyvärr så ska man ju upp imorgon med och taemot några praktikanter.. som förövrigt ska bli trevligt att träffa :D

RSS 2.0