Sista veckan

Nu ska jag bara backa klart de jag ska ha med mig till Boden, sen blir det att fara te Farmen.
Det är då sista veckan jag jobbar där man det är öppen en vecka till men då e jag nere i vetlanda o tävlar på Riks!

Imorgon ska jag nog rida in till kampingen som indian igen! De andra ska åka häst o vagn så de ska bli lite kul!


Tisdag

Idag har det varit mkt att göra igen...

kl.10 kom det folk från Ö-vik som skulle komma o titta på häst. Vi har en New Forest hos oss som är till salu!
Så nu får vi se om de tänker köpa henne, då de värkar vara intresserade!

Sen var det bara att hoppträna hästar som var schemat för idag, Hoppade lill Kitty sen Copper o Jolene. Alla tre var riktigt fina, problemet var bara jag som inte var i helt bra focus men ja, de slutade bra!!

Nu ska jag bara ta o sko Jolene, o hålla lektion innan Bästa Cajsa kommer o räddar mig!!

Imorgon är det sista veckan jag jobbar på Farmen innan vi far neråt till Vetlanda.


Hästfocus

Inte hinner man vila upp sig de tre dagar man e hemma... nädå fullt upp med att träna o förbereda inför Rikset nästa vecka!

Copper och Jolene ska med ner till Vetlanda i år, så har fått trimma upp dem lite i Dressyren, Western o hoppningen. Båda två känns riktigt fina. så de kommer nog att gå bra i år!!

Pappa håller på att fixa o dona med våran nya hästbuss, som vi håller tummarna att den ska gå igenom besiktningen på fredag, så vi kan ta den neråt sen!
Hanna, min kusin har hjälpt mig att fixa ett kollage som ska upp på bussen... Den blev perfa!!

kommer bli såååå snyggt när vi får upp denna ;D

Idag har det varit mycket att göra. Började med att fara ut o köra Korma en sväng ut i skogen, sen hann vi inte mer än hem så kom Hästfocus som ska göra ett repotage om våran verksammhet. Sen fick vi vänner från Norge på besök, o Joanna skulle rida lektion... Ja sen var det bara att fara in till stan o äta lite pitepalt, hem o fara ut o rida en sväng i skogen, hjälpa att fixa småsaker med bussen o nu äntligen ska man få ta he lite lugnt ett tag till morgondagen!!


Måndag Igen

Känner att jag har varit LIIIITE dålig på att uppdatera bloggen nu i några veckor...

Har börjat att jobba på Farmen, och Jolene är den som har fått jobba med mig nu i två veckor, har två veckor kvar av Farmen. sen bär det av neråt till Vetlanda(Småland) på morganriks med Jolene o Copper.Har hunnit med att vara sjuk nu i tre veckor, men varit tvungen att jobba ändå så man har ju inte varit pigg på kvällarna...

aja, nu e jag på bättrnings väg o det känns skönt.
Vi har en som är intresserad av att köpa Kitty, en hopptjej som vill ha sig en fin hopponny. så har hoppat o filmat kitty nu i två dagar, idag var hon super hoppar som en klocka :)
RSS 2.0