Bilder

En gymt härlig dag har det varit och är, även igår var det super väder.
Igår var Frida o hennes familj och tittade förbi, var ett bra tag sen man träffa de dom så det var trevligt. Var och badade en sväng med!
Idag har vi släppt Wibora och Euphoria på lite gräs, lycklig Wibora blev det. Så här får ni lite bilder på våran lilla fina flicka !!
 
 
 
Sen så blev det att köra Korma lite på stora ridplan, vilket gick väldigt bra, Kormas första riktiga genom körare i vagn. Har bara kört henne i skogen och byggt upp självsäkerheten. Men nu börjar utbildningen på henne! Så otroligt rolig häst att jobba med så himla fin! Hon är bara 4år ännu :)
Såg även denna knäppa gammel katt som la sig med sitt barnbarn som fick kattungar för drygt 2veckor sen, väntar själv kattungar vilken dag som helst!! 
Busan sen inte allt för lycklig ut att mormor ska ligga i kattlådan.. ;)
Ska ikväll äntligen fara och skaffa mej ett nytt objektiv då mitt andra bättre gick sönder. Så snart kommer bilderna bli i lite bättre kvalité :D

Kommentarer
Postat av: Vivi Brönning

Superfina hästar! Hur är det med Rune? Våra unghundar är nog de bästa vi har haft. Eventuellt startar vi dem i nybörjarklass i höst. Allt fungerar super.

2012-07-17 @ 18:34:32
Postat av: Elisa

tackar !!
Rune är den roligaste och lätt lärda hund jag haft, så vi har varit ut på många äventyr och han älskar att springa och simma :) En underbar hund är han <3

2012-07-17 @ 20:28:39
Postat av: Mirra

Hej!
Jättefin blogg med inspirerande inlägg!!
Ska vi göra ett bloglovinbyte?
Ha en fin dag!

Svar: det kan vi göra absolut :)
Elisa Thorell

2012-07-19 @ 19:11:58
URL: http://mirramarika.blogg.se
Postat av: Fanny och Filippa-Hästblogg

Jättefin blogg <3

Svar: tackar :D
Elisa Thorell

2012-07-20 @ 13:05:57
URL: http://syrrornaenstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0