DressyrTräning

Har idag ridit för Paulo Bastos med Stirling!
 
fick ett riktigt bra pass idag och Stirling kändes riktigt fin emellan åt, och fick honom att jobba med hela kroppen och inte tjuva ner sig till den bekväma formen som han gärna gör och man själv inte alltid känner! Så fick många fina stunder med bra känsla!
 
 
Sedan for jag och Cajsa ut på en mys tur ut i skogen på Euphoria och Spider! härligt mycket snö är det ute nu och lagomt kallt! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej! Tar du emot hästar för tillridning?

Svar: Hej! Det gör jag du kan ta kontakt med mig genom att ringa 0730402111 eller skicka mail till elisa_thorell92@hotmil.com
Elisa Thorell

2015-01-19 @ 01:44:05
Postat av: Johanna

Det här är inte alls relaterat till det här inlägget utan jag ville bara skriva till dig. Har sett en del bilder och filmer på när du uppträtt utklädd till "indian" tillsammans med Jolene och vill bara fråga om du satt dig in i konceptet kulturell appropriering (cultural appropriation på engelska)? Många som tillhör Amerikas ursprungsbefolkning tycker nämligen att det är extremt respektlöst att använda deras fjäderhuvudbonader - ungefär som att bära krigsmedaljer man inte vunnit själv, fast värre. Det här är inte alls riktat mot dig som person (jag tycker du är HUR duktig som helst och verkar supertrevlig!), jag skulle liksom bara vilja uppmärksamma dig på den här frågan så du själv kan fundera på om du vill fortsätta med det eller inte.

Svar: Jag har stor respekt för ursprungsbefolkningen (indianer) det är vackra och fantastiskt folk! Har träffat på riktiga indianer en hel sommar på western farm och varför jag är klädd till indian är för att jag har fått den inriktningen när jag jobbar på western farm och har som blivit min grej! Men inte min tanke att förnedra ursprungsbefolkningen, som sagt så har jag stor respekt för dem och har dem som förebild, tycker dom är vackra och häftiga!
Elisa Thorell

2015-02-08 @ 20:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0