Ridläger

I Måndags började höst Ridlägret med 7st tjejer som är med!
 
Dom fick delas upp i tre grupper och ut delade hästar till dem som inga egna hästar har med sig. Sedan blev det ett tränings pass på banan för allihopa!
 
Jag och Mamma var ut och red en tur ut i skogen tillsammans, jag red Broktoon som börjar bli riktigt trevlig att rida och så balanserad och stark!
 
 
Sedan fick Tilde vara försökspilot att sitta upp på kamelen Herman som börjar bli mogen för att ridas in nu! Det gick riktigt bra och Tilde gjorde ett bra jobb och kunde sitta upp helt efter ett tag! Idag gick det mycket bättre och Herman tyckte det var ganska kul att få gå runt med någon på ryggen. Alla de andra tjejerna fick prova rida runt ett varv var! En nöjd och glad kamel efteråt som var stolt!
 
 
Som vanligt hade vi hoppträning på måndag kvällen och idag kom Ewa och höll en hopplektion för oss! Riktigt kul och bra gick det för oss alla på träningen! Vi hoppade en bana denna kväll
 
Tilde och Summer var superfina och red väldigt fina rundor!
 
Anders och Korma gjorde också väldigt fina rundor och Korma fick många fina språng!
 
Adde och Vatine gjorde mig stolt som alltid. Adde är en sådan lugn och stabil ryttare och gör ett bra jobb tillsammans med Vatine!
 
Stirling blir bättre och bättre för varje gång, vi fick några riktigt bra språng och han är mindre slarvig med sina långa dressyrben. Han börjar få mer kontroll över sin kropp!
 
 
Idag har tjejerna fått rida ut på en lång tur ut i skogen, sedan på efter middagen så ville alla hoppa. Så då fick dom hoppa en stutts serie! Duktiga flickorär det på detta läger! Imorgon är deras sista dag på lägret!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0