DressyrTräning

Idag var det dressyrträning hela förmiddagen!
 
Dock var det mindre kul att stiga upp och inse att det har snöat... sommardäck på bilen, blev att köra lugnt till stallet. Det är mysigt med snö, men den kom lite tidigt! Och mycket snö har det kommit.
 
Först ut idag blev Stirling som gjorde ett toppen pass idag. Man blir allt mer och mer kär i denna fina häst.
Han fick idag träna på förvända galopper, och oj vad han gör det bra, behåller sin lugna tackt och sammling! Jag måste bara lära mig att rida i all hans gång han har. Stirling har utvecklats väldigt mycket på ett år. Ännu är det inte ett år sedan han blev inriden! 
 
 
Sedan var det Adde och Vatine som red ett superbra pass. Gick ännu bättre för dem båda idag och hitta knapparna mycket fortare! Det blev mycket grund ridning för Vatine och Adde denna helg då Adde inte har ridit så länge. Men vilket jobb han gör och framsteg!
 
 
Efter Adde och Vatine var det jag och Jolene som hade ett pass som var väldigt roligt!
Vi jobbade på att få Jolene att jobba mer på sitt innre bakben, kom in i galoppsluta för att sedan gå in i en galopp piruett känsla. Jolene fick till några riktigt fina! Sedan tränade vi på förvända galoppen också! det är alltid lika roligt att jobba med fina lilla Jolene, så arbets glad häst hon är och gör allt sitt yttersta!
 
 
Sedan var det Tilde och Summer som var mycket mer avslappnad idag, båda två! Summer är en sådan fin tanthäst, trotts att hon just nu är väldigt omusklad så gör hon bra jobb!
 
 
hemma på Ranchen igen så blev det att sitta upp på Brookton som också gjort fram steg idag! Han och Adde travade och red utan att någon höll i honom! Fram steg, så nu kan vi snart börja rida ut med honom! 
 
 
Så här mycket snö har vi fått idag! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0