DressyrTräning

Igår red jag för Gunilla med Spider och Jolene!
 
Båda två skötte sig bra och var väldigt fina. Spider jobbade på och har blivit starkare i sin galopp nu, men mycket jobb kvar med den. Han är sin fin!
 
Jolene fick jobba med galoppöppnor och galopp skänkelvikningar. Riktigt kul att jobba med denna häst, hon ger så mycket och älskar att jobba. Försköker göra allt bra!
 
Idag var det dressyrträning med Stirling som fick jobba på ordentligt! Tränade på galoppfattningarna och fick till dem riktigt bra, utan att han kastar sig in i dem!
 
 
Adde red sin första dressyrträning för Gunilla idag med Vatine! Han gjorde ett jättebra jobb och man blir så varm i själen av att se hur duktig han blir från gång till gång! Och att han tycker det är kul att hålla på med hästar! Adde och Vatine passar väldigt bra tillsammans och trivs med varandra! 
 
 
Tilde fick låna Summer till helgens Dressyrträning och idag var deras första pass. Tilde gjorde ett superbra jobb med Summer idag och det såg riktigt trevligt ut. Även här har vi en ryttare som utvecklas med stora steg! Kan säga att Summer inte är en helt lätt häst. Hon har väldigt dåligt självförtroende och blir väldigt het och springig i ridningen när hon inte känner sig säker hos ryttaren! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0