eurovision 2012 Sverige

Vilket väder det varit idag, NU är det sommar på riktigt igen :D åh vad den har varit längtad till!! Varit ute typ hela dagen och bara pysslat på och krattat lite på gården, sen ridit en drös med hästar. Blev att hoppa lite hästar idag. Star och Prästen fick hoppträna lite, vilket gick väldigt bra för att vara första gången för Prästen. Star tyckte det var väldigt kul. Har även ridit igenom Copper + haft lite lektioner med duktiga elever. Sen så hade Oskar lovat att hoppa idag vilken han, helt otroligt nog också gjorde. Mäska imonerad att jag fick upp honom. Han skulle hoppa en liten bana och observera att detta var hans debut i hoppning!! FILM KOMMER!! Vilken lillebror man har, synd att han inte vill träna mer än vad jag önskar!!
Han fick hoppa i westernsadel så han fick en knopp att hålla sig i !! Men är väldigt impad på honom, visste att han skulle klara det, men så där bra de ni ;)
Sen blev de lite höjdhoppning för Alva där de sluta på 1m, duktiga flickor. Sen va ja ju också tvungen att pröva på lite med finaste Farez, sluta på 1,30m och ville inte sätta upp högre för honom!
cool Cajsa ;)
Blev sen att tvätta Jolene och Copper och packa in allt i skåpet som ska med imorgon.
Sen så har nu våran saknade hästbuss äntligen kommit hem igen, så blir att ta den till tävlingen imorgon.. sååå härligt! vad den har varit saknad<3
Jag och Cajsa for till Bella för att käka lite tacos och sen se Sverige tahem eurovision's vinsten med hela 372p :D fatta vad bra Loreen är med låten Euphoria !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0