Dressyrtävling

Var igår på dressyrtävling och trottsade ovädret. Inte det roligaste vädret att tävla i då det var snö/ regn storm och så var det utetävling! aja det var bara att bita ihop och göra sitt bästa av situationen. Copper kändes riktigt fin inne på banan, lite små späng och fick några missar men fick till en riktigt bra längning och fina galopp serpentiner. Är riktigt nöjd med ritten. Fick snålt med poäng dock :) vill man tävla i bedömningsport så får man "leken" tåla. Bryr mej inte så mkt om plaseringar, inte därför jag tävlar! Det roliga är att få visa den fina rasen man har och att dom också kan leverera ;)
Hem och tvätta av sej och byta till lite fina kläder och fara på Awards Night i Drömfabriken. En grym kväll var det och fick nya ambitioner.
Blev sen upp hämtad av min bror för att vara med på Crusingen hela natten lång. Även de blev en grym kväll och fick umgås lite med bror som inte är uppe och hälsar på allt för ofta! Bra med bilar och folka ver det ändå ute fast vädret inte var på topp, Ny vinter i Maj månad.. lite deppigt är det!
Jag och Anette :)
Idag har man tagit det lugnt då det blev en lååång dag igår kom inte i säng förän någon gång på morgonen. Men har umgåtts lite med Ante och hans två super söta döttrar Mathilda och Leona. Agens och Mathilda fick rida en stund var på Kitty efter att Alva ridit. Lyckliga tjejer och duktiga! Blev sen att fara te mommo och moffa och käka lite pitepalt !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0