Tropiskt

Ja, nu har man varit dålig igen ;o)
Måndag:
En helt vanlig måndag, gymet på morgonen jogga 10min på löpbandet idag, väldigt nöjd elisa som klarade av det.. hatar att springa på band! Hem och tahand om praktikanterna och fara upp till ridhuset och rida igenom en väldig busig hingst. Såg massa spöken över allt men jobbade på riktigt bra, mycket fin häst är han!
Blev även att anmäla sig till lite dressyrtävlingar. Blev nu den 5 maj i Buträsk, piteå, luleå, Skäret! kul ska det bli :)
Idag Har jag haft 4 praktikanter hos mej, så ja man lever ju lyxliv ibland och behöver typ bara hoppa upp och rida.. Red Copper i ridhuset idag med då han var lite på igår. Han var väldigt dyr idag. Snacka om underbar häst man har, så grymt fin han kan vara! blev att träna mycket på förvänd galopp, galopp sluta och skänkelvikning i galopp, och mycket öppnor slutor och skänkelvikningar i trav + pasage träning i öppna + piaff som han blivit riktigt stark i nu!
Sen var det bara att ta hand om alla eleverna idag. har hållt igång med lektioner från kl. 15 - 20.00 idag liiite trött blir man då man ätit dåligt med under dagen.
Nu blir det Prison Break och sova någon gång kanske, ska upp och jobba imorgon!
Bästa stallskötaren jag har ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0