Tin Tin's äventyr

Igår var det inte så roligt väder, snö/regnade i stort sätt hela dagen, mer eller mindre .. Var och jobbade på morgonen en stund sen blev det en promenad hem fråm hemmingmark, ca 6-7km är det .. var måttligt blöt när jag var hemma. En kvinna var och prövred Romero på förmiddagen. Sen kom en Alva så vi tog först in lite hästar som skulle ha kraftfoder, blev sen en tur ut i det lite bättre vädret på 3mil. Blev Donna, Amadeus och Kitty som fick springa på lite små vägar med trafik, en bra bit med en underbar skog, sen en större väg med lite mer trafik. Lillan som inte varit med om så myckte trafik skötte sig som en cooling hon är! dock var skolbussen liiite obehaglig bara! Lite trött var man när man kom hem och blöt, men helt underbart härlig tur och en lycklig Minna som kunnat lite på sin fina ponny!
Idag har det varit mulet heladagen typ, solen titta fram en kort stund bara.
Blev att titta då Mona red Shakira i ridhuset, fina lilla häst. Sen tog vi in alla de hästar som stödfodras och efter det blev det att fara ut och rida. Linn red ut på Farez på raggarturen medans Jag, Minna och Alva tog turboturen som är en ny runda vi kom på igår ;) Sen blev det tyvärr hemfärd för finaste lilla syster Minna Thorell. Kommer sakna den vilda ungen ;o hhehehe inte för att det dröjer så länge till nästa gång! om ca, en vecka ska ju Deus pojken hem igen!
Jag och pappa var och hämta hem en expedit hylla med 4*4 små hyllor i som vi ska ha i stallet. Blev super bra, rymmliga är dom!
Nu ska jag se Tin Tin's äventyr.
träffade på dessa två efter vägen idag med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0