Dressyrträning Dag 2

Igår blev det att göra en film på Romero då det är önskemål om det.
Sen blev det att fara till Luleå och rida Jolene, som tyvärr inte var riktigt ren.. Hon har nog spänt sig i transporten som vi låna då mattan inte var så rolig, så hon har fått en spänning någonstans högt upp på höger bak. Aja, hon skötte sig ändå blev inte att rida så mkt dressyr då men fick visa lite trix som kan löna sig att träna in på hästar då jag kunde se vart hon hade ont nät jag gjorde yogan på henne! syntes mest i skritten och traven då hon tog ett kortare steg, men i galoppen var hon helt ren.
När vi kom tillbaka blev det att vara barnvakt en stund till mysiga kusinerna! Sen kom Alva, Elin och Camilla så då blev det en mysig tur ut iskogen med ett gäng hästar!!
Senare mot kvällen kom även Cajsa så då blev det att prata lite och ha trevligt sen se lite film.

Idag har jag städat upp istallet och snart är renoveringen klar bara foderkammaren kvar som ska fixas.. Sen blev det att rida Shakira och Mona red lektion på Farez. Shakira kändes riktigt fin, och är en så himla fin häst! Är ett litet busväder ute just nu! Ska snart fara till Elin och äta go middag och sova över där och ha mys kväll. ska bli trevligt! :)



Ja, inte behöver man en riktigt häst som sälskap när man har lille Frutti.. ;D hehhe

Kommentarer
Postat av: Kristina

Synd med oren ;( Och var är filmen på trixen?

2012-04-14 @ 19:08:22
URL: http://www.gustaberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0