Dressyrträning Dag 1

Idag har tjejen som prövred Romero här om dagen varit och provat honom ännu en gång, denna gång såg dom roktigt fina ut tillsammans.
Sen blev det att vara lite trevlig, ta in lite hästar som ska ha mat och inse sen att klockan gick fortare än vad man tror.. så in och byta om, göra Suzie klar för att fara iväg till luleå för sin första dressyrträning / miljöträning. En tös som skötte sig väldigt bra och fick bra med kritik. Fick även träna lite på uppställning och springa lite.. gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå, heheh det är ju bra man säger till sin tränare att man nyligen gjort en poeration då han säger åt mej att springa fortare och vet inte om knät håller.. men he gjord he så ;)
Hemma igen så blev det en tur tillsammans med Alva med Jolene och Farez, en pigg men lydig Jolene som har haft semester sen dressyrtävlingen. Imorgon ska hon på dressyrträning och tränas upp igen då de snart är tävling igen :) En väldigt trött Elisa nu efter 10 000 samtal om allt och lite till.. Ringt folk som bokat in  sig till ridläger, ring två människor på Romero. En från uppsala och en från skellefteå som kommer och provar honom på lördag! :) fina Romero pojken<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0