1 April

Tog en välbehövlig sov morgon idag, nog var man lite mör och trött efter gårdagens sittande. Inte så van att bara sitta och inte gör så mkt en hel dag inte!
Har inte blivit så mycket att luras idag då det är skämt dagen idag .. brukar bli mycket av sånt den här dagen hos oss, men väldigt lugnt med den frånten!
Idag var Donna's ägare förbi med lite mat till henne + så blev det att rida henne en liten stund för att tjecka hur hon var, sen fick Linnéa rida henne. Gick super och kul att se att Donna kan sköta sig med henne med så dom kan få hem henne snart och börja träna och utväcklas tillsammans och snart kanske komma ut på tävlingbanan. Nog för att det är ett tag dit då hon har mycket kvar med utbildningen ännu. :) Dom red runt i alla tre gångarterna och sen skritta hem efter vägen. Duktiga var dom!
är man stor så måste man vara snäll !? ibland tror Lillan att hon bara är en tvärhand hög ;)
Blev sen att rida ut med en tjej som heter Camilla som red mycket hos oss när jag var liten skit, blev en tur på Romero och Amadeus. Sen så kommer Camilla försöka att rida Romen nogra dagar i veckan. Så kanske jag får EN häst mindre att tänka på!
Nu är jag trött som man brukar vara på kvällarna?? Ska till gymnasten imorgon och träna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0