Maratonvagn

Vaknade av att en häst frusta, steg upp o kålla ut. Där ser man Copper dra harven o gör ridbanan fin med pappa på efterkälken ;)

Idag så har ja o Alva tagit lite bilder på mig o Jolene med hundarna som jag skulle skicka till Runes uppfödare senare! Tog även bilder på Alva o Kitty när dom red lite på ängen!
Blev även att rida henne en liten stund, en riktigt fin häst var Jolene...

...Även så var fröken Jolene lite busig allt ;))

Senare så kom det några som ville titta Romero (som är till salu!) Så då var det bara att vara trevlig o surrapå som man kan vara bra på!
Samma veva som kom även Amadeus ägare som skulle rida honom idag!
Man ser värkligen vad mycket det har hänt med Minna men även Amadeus, vad fina dom börjar att bli tsm. riktigt kul att se :) Och de ser ut att trivas så bra med varrandra! Snart kommer de att ta hem amadeus till boden! De kommer att ha många roliga år till sammans!Senare på Kvällen så har Korma fått komma upp i sin status lite högre, då hon har fått låna Copper's maratonsele, och då maratonvagnen!
Hon var lite spänd i början i den nya vagnen. Men har man aldrig dragit den tidigare så måste man ju få se vad det är man har bakom sig!
Det gick riktigt bra sen efter ett tag när hon hade kommit in i vagnen! Hon tycker verkligen att det är kul att dra vagn! :)
Kommentarer
Postat av: Vivi

Nä, nu måste vi också spänna Belize för maratonvagnen! Q-Belle är halt, sprutad i framknät och ska stå i liten hage i tre veckor och ledas 20 minuter om dagen. Vi vet inte vad som har hänt. Det är så tråkigt! I övermorgon kommer valparnas brorsa Leo. Han ska vara här en vecka medan matte och husse är i Aten. Det ska bli kul att se honom. Bild kommer troligtvis på hemsidan. Krama Rune från oss.

2011-09-19 @ 22:51:38
URL: http://www.kennelkamphavet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0