Måndag Igen

I söndags kom vår granne (Lars-Olov) med ett halvblod som vi ska rida in o visa för 3-års test! (Han ägs av dottern Julia som är neråt i sverige o pluggar just nu!) Plupp som han kallas för är inkörd så det vi ska jobba med honom nu är att rida in löshoppa o träna visning vid hand!

Idag tömkördes han då det är något han är van vid, Hade inte så mkt egen drivkraft frammåt i början. Men han kom igång o visade riktigt fina trav steg! Finns nog mkt gång i honom!
Blev att rida lite Dressyr på Copper o Jolene, två riktigt fina hästar. 
Copper börjar att flyta på riktigt bra i sina galoppskännkelvikningar, mjuk o rörlig i hela kroppen, stora steg. En fin kille var han idag. Även lille Jollan var fin idag, känns att hon börjar bli stark i sin galopp då hon kan börja galoppera riktigt sammlat! Tränade lite öppnor med henne åxå, det var lite jobbigt till en början!

Sen var det kvälls lektioner, Linnea ville ut o rida så hon fick ta Wibora o så tog jag Korma. När vi kom tillbaka så väntade Gitte o Tilde som åxå ville ut, så då blev det en tur med Farez, Star o Prästen + så hade Alva kommit så hon följde med Kitty! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0