Dressyrträning

Idag har jag och Olivia hunnit att rida ut en sväng i skogen på Clara och Jolene. Red Clara, hon var pigg och fin flicka idag. Prövade att rida med hacket då hon har unghäst vårta uti mungipan. Fungerade super i det.

Red först Amadeus på ridplan. Han behöver fortfarande coola ner sig i traven för att kunna få en mer rund trav med större steg och mindre tassigt. Han har ändå börjat att acceptera jobb mer och är ändå mycket lugnare än vad han var när han kom. Även galopp jobben är det kvar av, han är inte så star i den men det blir bättre.
 Var Dressyr träning idag med Copper för Gunilla. Han har inte ridits i ridhus nu på ett tag och var väldigt okoncentrerad och bet fast höger tygel hela tiden. Men islutet började han komma igång, så imorgon kommer han att var en fin häst får vi hoppas så vi inte behöver träna på små saker.Blev att se lite Hocket på tv sen kl. 16:00 Djurgården mot Luleå. Ännu en gång så klättrade Luleå upp igen, de tog 3p även denna match då de vann med 4-2. Så grymt härligt!

Nu ska väl jag och Olivia ta och se en film och kanske sova?! men vi få se hur det kommer att sluta ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0