VÅR!

Har inte årkat att uppdatera nu när jag har kommit hem igen då det har varit sånt toppen väder. Det är dock inte lika grönt än här uppe i norr som det var i England, men de är då inte långt kvar. Men man är nog häpen över att det är så lite snö som det är redan nu i April :o Inte för att man klagar att få ha längre sommar!

Det har varit strålande sol sen jag har kommit hem och man har hunnit att göra mycket, nu när man har lov och allt! Härliga tider kan man säga... En perfekt känsla

Idag har Lancelot fått hoppa hökt, hela 60cm... som nu är väldigt hökt för en liten shettis på 87cm! Men han tyckte det var svin kul och blev helt busig efter hindrena då han var så stålt över sig själv att kunna hoppa så högt!Sen så har även Korma får göra sin debut att dra däck bakom sig som inte var några somhelst problem. Så duktig och säker häst hon är. Fans inga osäkerheter man kunde inte tro att det var första gången hon drog däck inte!Sen har man även hunnit att träna en massa andra hästar då man har 17 hästar på gården varav 10st är tränings-, inridnings-, försäljnings hästar. Så man har det man har att gör om dagarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0