Solig dag

Nu har jag varit har i England i snart en vecka, trivs bra och borjar att forsto engelskan ganska bra nu och komma in i allt.
Idag har det varit en varm dag kan man seja, har brent mig.
Dagarna e valdigt full speckade da de e mkt hastar som ska tas hand om. Jag o Rosita for ut pa en harligt tur i de fina vadret.
Sen red jag ett Morgansto po ridbanan och hon var veldigt fin idag har ridit henne nu 4 ggr denna vecka, och po sondag kommer det nogra som ska titta po henne.


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej!Tänkte bara ställa en liten fråga till dig..

Det är nämligen så att jag eventuellt kommer att köpa en tinkerhingst på 6 år, men tvekar lite då jag hört en del skräckhistorier om hingstar som sparkat sönder sina hagkompisar efter en tid, men även en del där flera hingstar & valacker kan gå tillsammans utan problem...

Hingsten har gått med både hingstar och valacker förr och det ska ha gått bra och om jag förstod ägaren rätt så går han tillsammans med andra hingstar nu utan problem, men då jag har en 22årig valack som kan vara lite stöddig samt en väldigt dominant valack (som dock är väldigt snäll och inte bråkar) är jag lite orolig. Vill inte riskera att det händer de något, och speciellt den gamla ligger väl "illa till"...

Nu är det väl förstås individen det hänger på men jag vill gärna endå höra vad lite andra människor säger om det hela. Tror du att det skulle fungera?

Har du din hingst tillsammans med andra hästar?Det är en avelshingst som kommer att fortsätta betäcka, men troligen inte i år. Vet inte om det gör någon skillnad..Tacksam för din åsikt!

2011-04-09 @ 09:44:09
Postat av: Nathalie

Glömde skriva min mejladress, utifall du hellre svarar där... :-)

2011-04-09 @ 09:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0