VÅR!

Har inte årkat att uppdatera nu när jag har kommit hem igen då det har varit sånt toppen väder. Det är dock inte lika grönt än här uppe i norr som det var i England, men de är då inte långt kvar. Men man är nog häpen över att det är så lite snö som det är redan nu i April :o Inte för att man klagar att få ha längre sommar!

Det har varit strålande sol sen jag har kommit hem och man har hunnit att göra mycket, nu när man har lov och allt! Härliga tider kan man säga... En perfekt känsla

Idag har Lancelot fått hoppa hökt, hela 60cm... som nu är väldigt hökt för en liten shettis på 87cm! Men han tyckte det var svin kul och blev helt busig efter hindrena då han var så stålt över sig själv att kunna hoppa så högt!



Sen så har även Korma får göra sin debut att dra däck bakom sig som inte var några somhelst problem. Så duktig och säker häst hon är. Fans inga osäkerheter man kunde inte tro att det var första gången hon drog däck inte!



Sen har man även hunnit att träna en massa andra hästar då man har 17 hästar på gården varav 10st är tränings-, inridnings-, försäljnings hästar. Så man har det man har att gör om dagarna!


Triumphant

Idag har man ridit morgan stoet po 6ar, do Rosita skulle ta bilder till sin hemsida. Hon var riktigt fin idag, o even nar vi hoppa so var hon super. En sot liten flicka e hon.

Sen blev det att fo rida Thurbo (Korma's pappa) igen, han var lika fin igen... Rosita satte aven upp ett hinder som vi tog oss over. Thurbo har inte blivit riden po 5ar o aldrig blivit hoppad med ryttare po, so han skotte sig veldigt bra, o han e ju bara for mysig liten kille :'D kan man inte gora annat an att bara elska den hesten <3




Bilderna e fron forsta gongen jag red Thurbo, de nya fron idag do vi hoppa e i min kamera!!

Sen so red jag po ett fux morgansto som e 4ar o som jag har ridit in, 3:dje gongen jag sitter po henne, en duktig flicka e hon :)
Kan inte hestarnas namn so bra xD

Nu ska man fo sig no att eta sen blire chill framfor teven!


Solig dag

Nu har jag varit har i England i snart en vecka, trivs bra och borjar att forsto engelskan ganska bra nu och komma in i allt.
Idag har det varit en varm dag kan man seja, har brent mig.
Dagarna e valdigt full speckade da de e mkt hastar som ska tas hand om. Jag o Rosita for ut pa en harligt tur i de fina vadret.
Sen red jag ett Morgansto po ridbanan och hon var veldigt fin idag har ridit henne nu 4 ggr denna vecka, och po sondag kommer det nogra som ska titta po henne.


Forsta dagen i England

OKej nu e man framme i england, kom fram igor kring 20.30. Resan gick bra och jag overlevde :)
Men nar jag vakna so insog jag att de inte hade nogra uttag till min laddare, sa nu fo ja vara utan mobil i 2veckor o tvo dagar :o
tur man for sitta vid datan iaf, men vette fan hu ja ska ta mig upp po morgonen bara...

England

Idag blir det att fara till England... väldigt spännande ska det bli, kommer säkert vara godhe så närvös sen när jag sitter i flyget ;o

Ska till ett stuteri där de föder upp, Morgan- Fullblod- Halvblodshästar och Welshponnyer.
Så det blir att prata mkt engelska nu för min del så vi får se hur det kommer att gå... första veckan tror jag kommer att var ganska jobbig ^^

Detta ställe har vi köpt våran Korma ifrån så jag kommer att få träffa Komras far o mor!

RSS 2.0