Hoppträning

Vilket härligt väder det har varit idag, nu har det torkat undan väldigt mkt och tinat bort en massa snö. Dock jobba de jag bort hela förmiddagen inom hus.. mindre kul var väl de då!!
Blev iaf en tur ut iskogen när jag kom hem med prektikanterna i det vackra mysiga vädret! Fick även lite besök av Sara och Sofie som inte var igår man träffa, trevligt var det :)
Sen var det bara att få i sig lite mat och byta om och sen göra hästarna klara för hoppeträning.
Blev att gör debut på utebanan idag då det var så härligt väder. vad man saknat att hoppa ute. Donna skötte sig väldigt bra idag, stort steg från bara förra veckan, kul att det gör frammåt med henne! Dock var jag nog inte den vackraste på hennes rygg idag.. kände mej som en nybörjare som aldrig ridit på en häst tidigare typ.. + så var Donna mega kär i Copper hon har stått hela dagen o sucktat efter honom, kunde ju knappt gå emellan åt, så brunstig hon var.. VÅR är det då :)
Men hon var riktigt duktig idag lilla tösen! Alva och Kitty var åxå väldigt duktiga idag och Copper hoppade riktigt fint några språng när pappa väntar på hans språng!
Får bli en hopp bild på Jolene för typ 3ggr tillbak eller nå :)

Kommentarer
Postat av: Sofie hedman

Vi måste komma förbi någon mer dag, och stanna under hela dagen så man hinner hitta på någonting!:)

Kram!:-)

2012-04-26 @ 14:07:47
URL: http://ruflu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0