Lång dag!

Gårdagens 3-årstest med Korma gick super. Korma skötte sig super, så lugn o trygg hon var! Hon fick även hyfsade poäng, men efter som vi är utomtävlan så får vi bara ett bedömnings poäng o inga priser. Korma kan man då säga var den välvisade unghäst under denna dag. Fick mycket beröm över hur väl jag visade fram henne.



Idag har jag varit o ridit dressyr för Jan-Ove olsson (var exteriör och gångarts domare igår). Det var riktigt kul att rida för honom han var duktig på att se ryttare och hästen. Fick träna på små saker som var behövliga och fick många bra tips på vad jag ska tänka på.


Fick träna att göra mycket 15meters volter, rida rakt upp o halt, men eftersom Copper är väldigt känslig med halterna så blev det att från trav mjukt gå ner till skritt några steg innan halten. Mycket finlir. Men det var lärorikt och han var kul att ridda för.
Han påpekade även några gånger att han tyckte Copper var i fint skick, hull och såg ut att må riktigt bra och trivs med sin ryttare :D


Sen var det hem lasta av hästen och fara till stan hem till mommo o moffa o äta smörgostårta då mommo fyl år i dag o moffa på tisdag!

När vi kom hem igen efter det få fixa vi iordning Summer som ska fara hem igen till Smålland efter att ha varit hos oss nu sen 2006. Det har varit kul de åren vi har fått ha henne, och det är en riktigt fin häst. Fast man har fått lägga ner mycket arbete på henne för att fö den häst hon är idag! Det känns ändå lite skönt att få skicka hem henne så jag får en häst mindre att tänka på att måsta träna! Men det kommer att fattas en häst nu i hagen!


Summer ska då fara idag, så då kommer han som kör Grens hästtransport och hämtar henne hos oss sen ska han då lämna ett shettis sto som Lanzi ska få göra sitt med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0