Amadeus

Idag var Romero riktigt fin (en tränings häst som ska utbildas och fostras) Han jobbade på riktigt bra från början till slut av ridpasset... utan att stegra en enda gång. Han är riktigt fin när han jobbar på. Romero kommer att bli en kanon fin häst sen! Bara han får ge ner typ 100kg



Sen red jag Höken som också är en träningshäst, som ska utbildas och säljas. Han har fått vara lite stöddig mot sina nya hagpolare, och var lite stöddig då när jag red honom ibörjan (Höken är 8år och reds in i vintras och var nykastrerad, så han är ganska hård och bestämd.) Men han kan vara riktigt fin när man har fått honom att börja arbeta tillsammans med en. Han har riktigt bra gångarter och bra energi.



Sen blev det att rida Copper på ridbanan och han var väldigt fin och lydig, samtidigt kom Amadeus ägare på besök. Minna som är den som kommer att rida honom sen när dom ska ta tebax Amadeus, fick prova att hoppa och rida honom. Båda två var riktigt duktiga, och nöjda är dom med sin super fina ponny :')



Senare mot kväll var jag o pappsen ut o körde Copper en sväng... ganska kallt e det ute!

Imorgon blir det att vara i Boden på farmen hela dagen, då Farez o Jolene ska få fösa kor och senare på kvällen ska man på festkvällen o se Drängarna uppträda :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0